• Expositie in het Stads-Koffyhuis te Delft - verlengd t/m 8 augustus a.s.

  Een diverse selectie uit voorjaar en zomerse werken, met bloemen, bijtjes, kleine dieren en daarnaast ook zee en strand. Deze kleurige schilderijen brengen 'n beetje vrolijkheid in het Koffyhuis ! Na een moeilijke periode zijn ze per 1 juni weer geopend. Ben je in de buurt van Delft, kom gezellig de expositie bekijken onder het genot van een koffietje of een overheerlijke lunch! Steun ze vooral !
  Stads-Koffyhuis, Oude Delft 133, Delft, Nederland
  9 juni 2020 tot en met 15 juli 2020
  Meer informatie
  Online expositie
 • Expositie in het Hospice Zoetermeer

  "SomethingOld, SomethingNew, SomethingRed(not borrowed)&SomethingBlue" Er is een selectie van nieuw werk te zien, een aantal oudere , een serie met blauw van o.a. strand en zee en mooie rode creaties in de vorm van bloemen. Allen realistisch geschilderd en in acrylverf uitgevoerd.
  Hospice Zoetermeer, Schoolstraat 1, Zoetermeer, Nederland
  7 februari 2020 tot en met 7 juni 2020
  Meer informatie
 • De Groene Luiken

  Bij het inloophuis staan de deuren dagelijks open om een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Gezelligheid voor iedereen. Om de zes weken is er een mooie expositie te bewonderen. Dit keer een selectie van mijn werk, waaronder ook de laatste nieuwe ! Daarnaast ook schilderijen van Tinka Schilperoort. Kom gezellig langs, zeker de moeite waard !
  Inloophuis De Groene Luiken, Oosthavenkade 8, Vlaardingen, Nederland
  7 januari 2019 tot en met 17 februari 2019
  Meer informatie
 • Haags Montmartre - De Kunst, Brocante, Lifestyle en Vintage fair van Den Haag

  Montmartre is voor 2 dagen even heel dichtbij…… “Vive La Haye!" Zelf ben ik er alléén op de zaterdag !! Ruim 120 stands met participanten uit binnen- en buitenland. De stands zijn gevuld met een zeer divers aanbod, van Antiques, Brocantes en Vintage tot (Schilder-) Kunst en Sculpturen. Frans terras met crêpes & baguettes Optredens met Franse chansons
  Haags Montmartre , Lange Voorhout, Den Haag, Nederland
  26 mei 2018 tot en met 27 mei 2018
  Meer informatie
 • Expositie in theater de Warenar

  In een sfeervol theater dit keer, waar de gevarieerde selectie van ook een aantal nieuwe werken mooi tot zijn recht komen ! Op onderstaande tijden te bezoeken of tijdens de voorstellingen.
  Theater de Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar, Nederland
  29 januari 2018 tot en met 30 april 2018
  Meer informatie
 • Expositie in De Blauwe Tram

  Een mooie selectie van meer dan 30 werken is hier te zien, oudere werken maar ook recent gemaakte creaties ! Tijdens de activiteiten in het wijkcentrum is de expositie te bezichtigen
  Wijkvereniging De Blauwe Tram, Oude Trambaan 51, Leidschendam, Nederland
  1 november 2017 tot en met 27 december 2017
  Meer informatie